Storegade 28, Nordborg

Billedet herover er fra 1928

1952-1964, Jens Christian Lauritz Brorsen, landbesidder.
1955 nedbrændte en ladebygning. Herefter flyttedes gården ud på Fribjerg, hvor man byggede “Fribjerggård”. Ejendommen her på Storegade blev 1960 lejet ud til Gerda Christiansen, der indrettede “Gerdas Pensionat”. som 1963 lejedes ud til Maria Thomsen, der videreførte under navnet “Mia’s Pensionat”. Senere s.år måtte Gerda Christiansen dog overtage igen, det blev videreført af hendes datter, senere af hovmester Chr. Bastholm
1964-1968, Carl Friedrich Brorsen, landbesidder. Han nedbrød ejendommen her. Materialerne blev delvis benyttet til sommerhus byggeri i Købingsmark
1968-          Selve grunden købtes af Handelsbanken, der her byggede en ny bygning, hvori der indrettedes bank, først Handelsbanken, derefter Den Danske Bank, i den østre del af underetagen.
1969 startede Jens Knudsen, herreekviperingshandler fra Sønderborg en filial, i den vestlige del, som 1979 solgtes til John Larsen, Piccollo.
Første salen udlejedes til forskellige formål, således havde først fysioterapeut Martinussen klinik, senere revisor Claus Clausen og advokatfirmaet Boserup og Højer. I tagetagen indrettedes der en lejlighed, hvor bl.a. boede folketingsmand Svend Taanquist.

Fra Finmann’s hus til hus