Storegade 32, Nordborg

Billedet herover er fra 1875, huset er til venstre.

1922-1961.
Den danske Stat, Finansministeriet/ Toldvæsenet, ifølge fredstraktat af 1919.
Der indrettedes lokaler til toldbehandling og oplagring, samt beboelse for lederen af told-kontoret.
Således boede her 1925 toldassistent Carl. V. Andersen, * ca. 1873.
Fra 1940 toldkontrollør N. Gungård, * 1893, han var også leder i Augustenborg.
Han var meget politisk engageret og var således medlem af både byråd og ligningskommission.
Herudover var han også forsikringsagent for Kongelig Brand og havde et stærkt agentur, bl.a. takket være Danfoss, så da toldkontoret blev nedlagt ca. 1960 valgte han at opsige sin stilling som toldkontrollør og blev boende i byen.
1961-1982.
Johannes Hansen, el-installatør, Storegade 30. Underetagen blev ombygget og el-forretningen flyttet herover 1961. Efter Johannes Hansens † blev forretningen flyttet tilbage til Storegade 30, og lokalerne blev lejet ud til Young Partner ved Jørgen H. Jensen og Finmann Sport. Sidstnævnte overtog senere selv det hele, 1981 flyttedes forretningen derefter over på den modsatte side af gaden, Ridepladsen 1, hvor der tidligere havde været skoforretning

Fra Finmanns hus til hus.