Kommende foredrag i september 2024

m. Poul Weber Bangkok/København.

En Alsing må jeg være – født i Sønderborg opvokset i Nordborg – min far og farfar blev født i Nordborg, min farmor Grønn i Mjels. Min mor kom fra Fredericia.  

Jeg gik i Nordborg Skole og tog Realeksamen. Derefter takket være min Farbror Hans Weber kom jeg til ØK. Det blev til 17 indholdsrige år.

Elevtiden hos ØK foregik i København i deres shipping afdeling, samtidig med at jeg skulle gå i skole. Efter aftjent værnepligt, afsted til ØK-kontoret i Genova. 

Efter 21 måneder i Italien gik turen videre til Bangkok, med skib. Her var jeg først i 8 år, stadig i Shipping, derefter blev jeg forflyttet tilbage til Danmark i 1 år.

Det var en god tid i Bangkok, både arbejde og sport, især sejlsport og et job som Husdommer ved kapsejladser hos Kong Bhumiphol ved hans palads i Hua Hin.

Heldigvis, taget ØK’s skæbne i betragtning, blev jeg så headhuntet til et lokalt Schweizisk/Thai handelshus – Lederen var min gode ven fra sejlklubben, han var formand og jeg sekretær, firmaet eksisterer endnu og vokser stadig.

Det blev også en god tid – jeg blev der i 25 år, i ledelsen, men skulle så gå på pension. Heldigvis havde jeg gode venner og fik nyt job, næsten 10 år.

Derefter fortsatte jeg som konsulent, bl.a. i Myanmar og blev også Konsul for Island, som jeg stadig er. 

Jeg er gift med Vicki, Fysioterapeut og Energiterapeut. Vicki var og er meget aktiv, havde en Fitness Clinic, kendt som Bangkoks Jane Fonda og sit eget firma i helsebranchen, Vi har en søn Peter der bor i Bangkok og en datter Charlotte som er gift i Colorado USA.

Som 88-årig er jeg ved at slappe lidt af. Om vinteren i Bangkok, om sommeren i Danmark og lidt i USA.

Jeg glæder mig til at møde jer på Hotel Nørherredhus.